Wenskaart ontwerp

Persoonlijk wenskaart ontwerp - Geboortekaartje - Bovenkarspel

Hoeraaaaa Yuná is geboren en ik heb het geboortekaartje mogen ontwerpen. Dit stel had al heel wat afgezocht maar kon het perfecte kaartje niet vinden voor de geboorte van hun eerste kindje. Gelukkig kwamen ze via via bij mij terecht. De wensen waren dat het kaartje zacht, lief en natuurlijk moest zijn. Graag met het verwerken van de flamingo en 3 lagen zou bevatten. De eerste met kalkpapier en twee pagina's dubbelzijdig gedrukt. Dit alles bij elkaar gemaakt met de splitpen. Wàt een plaatje is het geworden!

Persoonlijk wenskaartontwerp - Geboortekaartje - Venhuizen

Deze ouders wisten niet wat het ging worden, een zoon of dochter. Daarom heb ik een uniseks kaartje ontworpen, stoer en lief tegelijkertijd. 

Ze kregen een dochter! Daarom is er voor de finishing touch is gekozen voor een zachte strik. Ook een leuk detail, een afbeelding van de hond Nora op het kaartje, dit maakt het ontwerp extra persoonlijk!

Persoonlijk wenskaartontwerp - Geboortekaartje - Heerhugowaard

Op 11 december is Zepp geboren en net als voor zijn grote zus en broer heb ik het geboortekaartje mogen ontwerpen! In dezelfde stijl maar dan met andere kleertjes en kleur garen. Zo is er een mooi 3 luik ontstaan, eigenlijk ongeveer hetzelfde kaartje maar voor ieder kindje uniek! Wat is deze ook weer leuk geworden hè? (de andere 2 kaartjes zijn te vinden verderop in het portfolio!)

Persoonlijk wenskaartontwerp - Geboortekaartje - Venhuizen

Een dochter! Na het intake gesprek ben ik met de woorden getekend, rose en dromerig voor dit ontwerp aan de slag gegaan. Met de trouwkaart en het geboortekaartje van grote broer Brandon in mijn achterhoofd ter inspiratie zodat deze alle 3 deels bij elkaar passen. Het is een sierlijk kaartje geworden met als finishing touch een strikje dat het kaartje dicht houdt en extra speels maakt! 

Persoonlijk wenskaart ontwerp - Geboortekaartje - Grootebroek

Hoeraaa! Rinze is geboren, en net als voor zijn grote broer Jurre heeft Groots het kaartje mogen ontwerpen. Met het kaartje van Jurre in gedachten ben ik aan de slag gegaan met de wensen; blauw, sterren en verfspatten. Dit is het uiteindelijke resultaat geworden. Gedrukt op glanzend papier en bij elkaar gebonden met een touwtje. Het is een kleurrijk en speels geheel geworden, een plaatje niet? 

Persoonlijk wenskaart ontwerp - Geboortekaartje - Venhuizen

Wát bijzonder, dit is het eerste tweeling kaartje dat ik heb mogen ontwerpen! En niet zomaar een tweeling, voor mijn kleine neefje en nichtje. Het is een fris, kleurrijk kaartje geworden vol met dierenpret. Blauw en rose zijn op de voorkant verwerkt in de ooievaars, aan de binnenkant bij de aanduiding van de namen, gewicht, lengte en tijd. Het kaartje wordt verstuurd in een craft kleurige enveloppe met daarbij een bijpassende sluitsticker. Het resultaat mag er zijn, vinden jullie niet? 

Persoonlijk wenskaart ontwerp - 3 in 1 - Wijdenes

Het ontwerp voor deze kaart is bijzonder. Het bevat 3 boodschappen in 1 kaart. Kerst, het verhuisbericht en de uitnodiging voor de housewarming verwerkt in 1 concept. Als trefwoorden had ik meegekregen dat blauw, een huisje en eenvoud een grote rol in het ontwerp moesten spelen. Dit is eruit gekomen. Afgedrukt als ansichtkaart met daarbij een mooie kraft enveloppe. De uitnodiging van de housewarming is bijgevoegd als een klein apart kaartje met een gaatje voor een bijpassend lintje. Een plaatje toch?!

 

Recensie:

Samen met Groots Wonen een mooi ontwerp gemaakt voor een kaartje. we dachten waar beginnen we? Net een nieuwe woning dus kaartje daarvoor, kerstperiode dus kaartje daarvoor. Waarom niet een mooie combinatie? Groots Wonen heeft ons goed geadviseerd en begeleidt in uitzoeken van kleur, lettertype etc. en het ontwerp wat ze heeft gemaakt is onwijs mooi!
Wij zijn onwijs blij met het eindresultaat! Dank je wel!

Persoonlijk wenskaart ontwerp - Geboortekaartje - Hoogkarspel

Wout is geboren! En net als voor zijn grote zus Nora (kaartje is hieronder te vinden) heb ik ook voor Wout het geboortekaartje mogen ontwerpen.

De wens was een ontwerp in dezelfde stijl, zo passen beide kaartjes mooi bij elkaar. Daar ben ik mee aan de slag gegaan. De 3, nu 4 stipjes hebben een mooie plek gekregen in het ontwerp. Zo ook de pijl, deze geven het kaartje zijn uitstraling. Dit alles gecombineerd met een enveloppe van kraft papier en een bijpassende sluitsticker. Dit maakt het geheel compleet en het resultaat mag er zijn!

Persoonlijk wenskaart ontwerp - Geboortekaartje - Venhuizen

It's a girl! Hoe leuk, deze ouders wisten niet of ze een zoon of een dochter zouden krijgen. Vandaar een 'unisex' ontwerp voor het geboortekaartje. Voor dit stel heb ik ook de trouwkaart mogen ontwerpen waarvan in dit kaartje een aantal elementen subtiel zijn verwerkt. Het aapje is als wanddecoratie gebruikt op de babykamer, hoe leuk om deze dan terug te laten komen op het geboortekaartje? Als finishing touch zijn beide zijdes aan elkaar genaaid met fris geel garen, wat een speels en vrolijk ontwerp is het geworden!

Geboortekaartje Tess (2).png
Geboortekaartje Tess.png

Persoonlijk wenskaart ontwerp - Geboortekaartje - Lutjebroek

Hoeraaaa! Tess is geboren en hiervoor heb ik het geboortekaartje mogen ontwerpen! Aan de hand van het geboortekaartje van haar broer heb ik dit ontwerp gemaakt. Daaruit heb ik de uiltjes gebruikt zodat beide kaartjes toch bij elkaar passen maar ieder geheel met zijn eigen stijl. Het is een vrolijk en speels ontwerp geworden

 

Recentie:

Het geboortekaartje van onze dochter laten ontwerpen door Marije! Erg blij met het resultaat, de goede service en het persoonlijke contact!!

Persoonlijk wenskaart ontwerp Geboortekaartje| Grootebroek

Met trots heeft Groots Wonen dit geboortekaartje mogen ontwerpen voor de geboorte van Jurre! Lichte kleuren en de natuur spelen een grote rol in het ontwerp. De beide kaartjes zijn aan elkaar gebonden door een jute touwtje, de finishing touch!

Jurre geboorte kaartje.png

Persoonlijk wenskaart ontwerp | Geboortekaartje | Heerhugowaard

Hoeraaaa Storm is geboren! En net als voor zijn grote zus Lente heb ik het geboortekaartje mogen ontwerpen! We hebben van het meisje dit keer een jongetje gemaakt, lekker stoer en zo passen de kaartjes direct mooi bij elkaar. Getekende elementen spelen ook in dit kaartje een grote rol. Ook dit kaartje is weer aan elkaar genaaid met de naaimachine, een speels detail!

Persoonlijk wenskaart ontwerp | Geboortekaartje | Hoogkarspel

Hoeraaaa... Nora is geboren en ik heb het geboortekaartje mogen ontwerpen! Met de woorden eenvoud, getekend en roze ben ik aan de slag gegaan en dit is het eindresultaat! Ook bij dit kaartje is een passende sticker gedrukt voor het sluiten van de enveloppe. Een leuk detail wat zorgt voor een compleet plaatje!

Persoonlijk wenskaart ontwerp | Geboortekaartje | Venhuizen

Trots! Dit geboortekaartje heb ik mogen ontwerpen voor de geboorte van Jort. De ouders wisten hoe het kaartje eruit moest komen te zien maar waar begin je dan? Aan mij de taak om van alle ideeën een kloppend geheel te maken en dat is gelukt!

Persoonlijk wenskaart ontwerp | Geboortekaartje | Venhuizen

Dit geboortekaartje heb ik voor de geboorte van Gijs mogen ontwerpen. Dicht bij de wens van de ouders gebleven. Blauw, stoer & liefdevol. Dit alles met een speelse twist door de toevoeging van de splitpen!

Persoonlijk wenskaart ontwerp | Trouwkaart | Venhuizen

Voor dit stel heb ik de trouwkaart mogen ontwerpen met als inspiratie het Zwarte Cross Festival, de rode draad in hun relatie.

In deze kaart is een foto van het koppel verwerkt in de vorm van een patroon en is er een eigen 'logo' op de voorkant geplaatst. Deze kan op de dag van de bruiloft op meerdere manieren worden ingezet. Aan de binnenkant is gebruik gemaakt van een time-table, dit versterkt het festival gevoel. Een geslaagd ontwerp wat resulteerde in veel positieve reacties!

Persoonlijk wenskaart ontwerp | Geboortekaartje | Heerhugowaard

Dit geboortekaartje heb ik mogen ontwerpen voor een stel dat hun eerste kindje kreeg. Tijdens ons eerste gesprek kwam naar voren dat het ontwerp speels en kleurrijk mocht zijn. Handgeschreven lettertypes en Pluk van de Petteflet werden als inspiratie aangegeven. Hiermee ben ik aan de slag gegaan. Ik ben zelf gaan tekenen, scannen en de uiteindelijke prints zijn met een opvallende kleur draad aan elkaar gestikt. Dit alles geeft deze vrolijke kaart als eindresultaat!

Persoonlijk wenskaart ontwerp - Geboortekaartje - Lutjebroek

Beau is geboren en ik heb het geboortekaartje mogen ontwerpen! Geïnspireerd op het kaartje van haar broer en zus, denk aan de uiltjes en met een aantal nieuwe aanvullingen, zoals het oudroze ben ik aan de slag gegaan. Wat een speels ontwerp is het geworden, een staande kaart met als toevoeging een dunne strook die aan het kaartje wordt gebonden met een touwtje. Alles is gedrukt op mat papier met daarbij een mooie witte enveloppe die gesloten wordt met een bijpassende sluitsticker!

Persoonlijk wenskaart ontwerp - Geboortekaartje - Andijk

Mirre is voor deze trotse ouders hun derde kindje, dit heb ik verwerkt door de handen van zowel de ouders als haar grote broers op de voorkant te plaatsen. Dit was een wens net als de kleurencombinatie, roze, wit en oker. Het kaartje bestaat uit 2 delen ook dit keer weer bij elkaar gebracht door de splitpen. Ook zit er weer een mooi sluitstickertje bij die perfect aansluit bij het kaartje. Het is een totaalconcept en wat is deze ook weer leuk geworden!!