top of page

Portfolio

Hier ziet u een selectie van mijn werk.

pencil-and-ruler.png

Interieuradvies op maat

Vrijstaande woning
Wervershoof

Marije:

Dit jonge gezin heeft hun woning in Monster verruild voor een vrijstaande woning in Wervershoof. Na een kennismakingsgesprek via Zoom hebben we een afspraak gemaakt om de aangekochte woning in Wervershoof te bezichtigen. Hier hebben we ideeën uitgewisseld en woonwensen met elkaar besproken. Voor het maken van dit plan kreeg ik veel vrijheid al waren er een aantal punten belangrijk. Omdat de huidige woning zich pal aan zee bevindt is de connectie met de natuur en de tuin belangrijk. De woning mocht vooral niet wit zijn dus mocht ik aan de slag met kleur. Ik heb twee indelingen voor de woning gemaakt, de een komt voort uit de huidige situatie, de andere meer out of the box. Qua sfeer heb ik het strand / duingebied als uitgangspunt genomen en een zacht kleurpalet neergezet welke kan worden aangevuld met sprekendere kleuren. In zowel de woonkamer als keuken zijn er verschillende elementen die eigenheid geven aan de ruimte maar door de keuze van materialen en kleuren ervoor zorgen dat de hele woning een geheel wordt. Ook heb ik een stukje verlichting meegenomen en details voor de basis uitgewerkt in dit plan. Denk hierbij aan raamdecoratie en kleuren voor plinten en kozijnen, kleurstalen en behangstalen. Binnen dit interieuradvies heb ik de ruimte gegeven voor het maken van keuzes in materialen, met als voorbeeld de keuken. Wordt er gekozen voor het een, dan rolt het plan zich met deze basiskleuren uit. Maak je de keuze voor het andere, dan wordt het een combinatie van andere tinten. Kortom een plan op maat waarmee direct aan de slag kan worden gegaan voor het creëren van een nieuw thuis!

pencil-and-ruler.png

Interieuradvies op maat

Bungalow
Hoogkarspel

Marije:

Ohw yes! Een interieuradvies op maat voor een bungalow die volledig is gestript en waar een heel stuk wordt aangebouwd. In het intake gesprek werd duidelijk dat ik veel vrijheid kreeg voor het samenstellen van dit advies. Bij dit jonge gezin stond een harmonieus interieur op het wensenlijstje zonder felle kleuren. Hiermee ben ik aan de slag gegaan. Een zachte basis die aansluit bij de keuken en de vloer. De keuze voor dit kleurenpalet leent zich er uitstekend voor om met haast alle tinten te mixen en matchen voor een warm en gezellig familiehuis!

Recensie:

Na een moodboard op Pinterest had Marije meerdere opties in haar hoofd. Ook hadden we een heel interieurplan genomen om door de bomen toch nog iets van een bos te zien. Ikzelf heb hier altijd een beetje moeite mee, maar mijn vrouw zag het hele plaatje al voor zich met de hulp van Marije. Ze had voor de verf en het behang een hele waaier aan kleuren en stalen mee en bij elke kleur kon ze er weer een hele andere draai aan geven.

Voor het interieurplan liepen we een rondje door het huis en wij zagen ons overal al helemaal zitten. Marije had toch twee punten van aandacht waar we nooit over na hadden gedacht. De woonkamer moest een halve slag gedraaid worden? Eerst konden we dit niet helemaal inpassen, maar dat groeide. Voor de slaapkamer had ze een idee waar niemand mee kwam als we familie of vrienden ons huis lieten zien en om hun input vroegen. Waar moet het bed? En de kast dan? Marije liet ons er even over nadenken maar had een ander idee, compleet out-of-the-box, maar wel een ideale indeling voor onze slaapkamer en zo geschiedde. Ook met de woonkamer zijn we heel blij dat we naar Marije hebben geluisterd! Marije geeft je echt het gevoel dat het voor jou als klant is bedoeld. Niet haar eigen portfolio vullen, maar jou dat thuisgevoel geven. Kortom: Advies op maat, eerlijk, out-of-the-box, creatief en fijn mens.

pencil-and-ruler.png

Interieuradvies op maat

Woonboerderij
Slootdorp

Marije:

Een grote verbouwing van een woonboerderij, wat een tof project! Mijn hulp werd ingeschakeld om een kleuradvies te geven. Dit stel weet wat ze mooi vinden en welke meubels er opnieuw een plekje in de woning krijgen maar waar pas ik wat toe? En hoe zorg ik dat het een geheel wordt? Ze houden van kleur, maar hoe ga ik de juiste combinatie maken?
Na een intake gesprek ben ik hiermee aan de slag gegaan. Ik heb een zacht, pastel kleurenpallet bij elkaar gezet. Deze is mooi te combineren met fellere kleuren, de bestaande meubelen en de nieuwe toevoegingen die het interieur krijgt. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe keuken en stalen tussen deuren. Door de indeling van de ruimtes heb ik een kleuropbouw gemaakt welke elkaar versterkt en met elkaar spreekt. De vernieuwende twist is de keuze om een gaaf behang op het plafond te plaatsen, een echte eyecatcher. Nu kan er doelgericht worden gestart met de opbouwende fase, op naar een huis waar je je thuis voelt!

pencil-and-ruler.png