top of page

Portfolio

Hier ziet u een selectie van mijn werk. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

pencil-and-ruler.png

Interieuradvies op maat

Woonboerderij
Slootdorp

Marije:

Een grote verbouwing van een woonboerderij, wat een tof project! Mijn hulp werd ingeschakeld om een kleuradvies te geven. Dit stel weet wat ze mooi vinden en welke meubels er opnieuw een plekje in de woning krijgen maar waar pas ik wat toe? En hoe zorg ik dat het een geheel wordt? Ze houden van kleur, maar hoe ga ik de juiste combinatie maken?
Na een intake gesprek ben ik hiermee aan de slag gegaan. Ik heb een zacht, pastel kleurenpallet bij elkaar gezet. Deze is mooi te combineren met fellere kleuren, de bestaande meubelen en de nieuwe toevoegingen die het interieur krijgt. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe keuken en stalen tussen deuren. Door de indeling van de ruimtes heb ik een kleuropbouw gemaakt welke elkaar versterkt en met elkaar spreekt. De vernieuwende twist is de keuze om een gaaf behang op het plafond te plaatsen, een echte eyecatcher. Nu kan er doelgericht worden gestart met de opbouwende fase, op naar een huis waar je je thuis voelt!

pencil-and-ruler.png

Interieuradvies op maat

Twee onder een kap
Slootdorp

Marije:

Dit jonge gezin heeft een jaren 30' woning gekocht dat toe was aan een grondige verbouwing. Mijn hulp werd ingeroepen voor een advies op locatie. Hier hebben we de woning bekeken en samen de plannen voor de verbouwing besproken. Toen heb ik een eerste indelingsschets gemaakt aan de hand van de wensen. Belangrijk was, tot hoever gaan we uitbouwen? En hoe delen we de woning dan in? Hier werd ook duidelijk dat er behoefte was aan een interieurplan op maat. Het vervolg hierop was het intakegesprek in de toen inmiddels compleet lege woning, de verbouwing was in volle gang. Aan de hand van de keuze voor de keuken en vloer, maar ook de stijl en bestaande meubelen van de huidige woning ben ik aan de slag gegaan. Voornamelijk was de wens, wat pas ik waar toe als het gaat om kleuren en materialen? En voor welke kleuren en materialen kies ik dan? Hoe geef ik mijn huidige meubelen een nieuwe plek? Maar ook, wat voor meubelen voeg ik hier dan nog aan toe? Ik heb een plan gemaakt dat dient als houvast, hier komt alles samen. Er kan direct met concrete ideeën en stalen aan de slag worden gegaan met de laatste fase van de verbouwing, het creëren van een thuis!