Ik stel mezelf even voor

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor: Ik ben Marije Groot afgestudeerd interieurstylist aan de Akademie Vogue in Amsterdam. Binding met interieur zat er bij mij al vroeg in. Als ik ergens kwam, of dit nu bij iemand thuis was, een restaurant of andere ruimte dan was ik altijd in mijn hoofd bezig met: ‘’Hoe kan ik deze ruimte ‘beter’ inrichten?’’ Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn vervolgopleidingen in het creatieve vak ben gaan zoeken. Na 4 jaar In &-Outdoor styling aan het Clusius College in Hoorn ben ik daarna de opleiding Interieurstylist aan de Akademie Vogue  gaan volgen met veel plezier.

 

Mijn visie als het gaat om interieur is dat het functioneel moet zijn, aansluit bij de identiteit en eigenheid van de bewoners. In je huis moet je je thuis voelen, het verbindt mensen met elkaar. Vanuit dit oogpunt is Groots Wonen ontstaan. In jouw interieur is alles mogelijk, er zijn geen regels.

Als ik mijn stijl omschrijf is het harmonieus, met invloeden van de natuur en een speelse twist.

Belangrijk vind ik om goed te luisteren naar de woon- wensen/ dromen van de klant en deze zo goed en inventief  mogelijk te vertalen naar een passend interieur!

Marije Groot