Interieur advies

Compleet interieurplan - Vrijstaande woning - Zwaag

Advies op locatie 

Twee onder een kap - Wijdenes

Voor dit gezin heb ik in de vorm van een draaiboek de hele nieuwe woning mogen inrichten. Deze mensen wilden graag van hun nieuwe huis een thuis maken, iets wat bij de vorige woning niet was gelukt. De tip die ik klanten altijd geef voordat we het gesprek samen aangaan, verzamel alles wat je mooi en/of inspirerend vind, dat heeft dit gezin absoluut gedaan! Zo had ik direct een beeld van smaak, stijl en kleur. Ook voor beide dochters mocht ik een apart plan maken voor de slaapkamer, ook zei hadden onwijs hun best gedaan met het verzamelen van beeldmateriaal. Zo ben ik aan de slag gegaan. Samen met de eigenaren hebben we een tussen presentatie afgesproken om te kijken of we op de goede weg zitten voor het inrichten van de woning. Op locatie hebben het sfeerbeeld en de kleurenkaart besproken. Ook hebben we uit 3 schets indelingen de definitieve indeling gekozen. Deze ben ik verder gaan uitwerken per ruimte van de woning. Het plan bevat een materiaaladvies, indelingsadvies, meubeladvies, lichtplan en daarbij natuurlijk de gewenste sfeer en kleur. In het plan neem ik je mee door de gehele woning, verdeeld in informatie voor de gehele verdieping of specifiek voor één ruimte met overal de toelichting waarom ik de keuze hiervoor heb gemaakt, de winkel en afmetingen en prijzen. Zodra de woning af is en de sleutel word ontvangen zullen we samen op locatie de definitieve vloeren en kleuren uitkiezen. Een onwijs gave opdracht om aan te mogen werken, zo maken we samen van jullie nieuwe huis een thuis!


 

Recensie: 

Heel blij met het plan dat je gemaakt hebt. Nu lekker shoppen en dan jaren genieten van onze nieuwe plek. Gelukkig kom je ons ook nog bijstaan in de uitvoering. Echt een top adviseur vinden wij je. Professioneel, je hebt onze wensen heel goed vertaald en van iets dat een onmogelijke missie leek, doordat wij echt niks hetzelfde mooi vonden, een prachtig interieur gemaakt dat wij beide prachtig vinden. Dank je wel.
 

De bewoners van deze woning hadden ideeën genoeg over hoe hun toekomstige 'thuis' er uit moet komen te zien, maar hoe toen verder? Daarvoor hebben ze mijn hulp ingeroepen. We hebben eerst een intake in de woning gedaan. Zo maken we de wensen en mogelijkheden inzichtelijk. Aan de hand daarvan heb ik dit sfeerbeeld gemaakt. Deze dient als leidraad voor het maken van keuzes in kleur en materiaal. Tevens zijn hier een aantal toe te passen ideeën in verwerkt. Op locatie hebben we uiteindelijk uit diverse stalen de vloer gekozen en ook keuzes gemaakt voor behang. Daarnaast hebben we daarbij de kleuren bepaald die gebruikt gaan worden in de gehele woning! 

sfeer.png

Advies op locatie 

Vrijstaande woning - Venhuizen

Dit sfeerbeeld en deze kleurenkaart dienen als basis voor het inrichten van de gehele woning. Het kunstwerk dat op het sfeerbeeld aanwezig is speelt een grote rol bij de inrichting. Deze krijgt dan ook een prominente plaats in het interieur. Ook zijn er klassieke elementen in het huis aanwezig die een mooi contrast vormen met de voorkeur voor een strakke vormgeving. Denk bijvoorbeeld aan de keuken, badkamer en de uiteindelijke meubels. De combinatie van materialen en elementen gaat het geheel een rustige maar zeer sfeervolle/warme uitstraling geven. Op het kleurenpalet zijn links de basis kleuren weergegeven. Rechts zien we de accentkleuren die we bijvoorbeeld terug gaan zien in accessoires. Deze klant begeleid ik van a tot z bij het inrichten van het huis dat hun thuis zal gaan worden. Nu dus door naar de volgende stap, door middel van welke materialen zoals raamdecoratie, behang en vloeren vertalen we deze sfeer naar het interieur? En wat voor meubels passen er binnen deze sfeer? Zo bouwen we samen aan een interieur dat bij hen past!

CAROLE.jpg

Advies op locatie 

Vrijstaande woning - Venhuizen

Deze klant is een grootse verbouwing gestart en kan hierbij mijn advies goed gebruiken! De woning is helemaal afgebroken en weer opnieuw opgebouwd. We zijn begonnen met de keuze voor de basis, een kleurpalet waar we ook de badkamertegels en vloeren op hebben afgestemd. Inmiddels gaan we de laatste fase in met het maken van definitieve keuzes qua kleurgebruik, behang en inrichting. Hieronder een impressie van de gekozen sfeer!

Recencie:

Marije is al betrokken geweest bij het gedeeltelijk slopen van onze woning. Haar eerst advies was dan ook , maak een kist en stop daar alle materialen en kleuren in die je mooi vind en denkt te willen gaan gebruiken. Nu we aan de afwerkfase zijn aangekomen, hebben we haar hulp weer nodig gehad. De schouw die er in bleef, maar niet echt heel mooi is nu met Marije's adviezen een echte eye catcher geworden. Zelf durf je niet, ga je snel op safe, maar wordt het snel saai. Nu kon Marije door goed te luisteren naar wat wij mooi vinden de juiste adviezen geven, waardoor het plaatje op zijn plek valt. En wat ik erg belangrijk vind, je heb iets wat een ander echt niet heeft. Heel blij met je ADVIES en MEEDENKEN.

 

Bedankt Nieck en Carole

Basis interieuradvies | Twee onder een kap | Enkhuizen

Na een intake gesprek in de nieuw aangekochte woning ben ik aan de slag gegaan om met de woorden Ruimtelijk, Natuur en Stoer een interieuradvies samen te stellen. De aangekochte woning is al in het bezit van een mooie basis en afwerking. De vraag aan mij was: Hoe zet ik nu de rest naar mijn hand? In het plan ben ik aan de slag gegaan met het oplossen van een aantal concrete vragen over meubels, indeling en het toepassen van kleur. Wit heeft in dit plan de overhand, aangevuld met grijs- en groentinten. Zowel in de keuken als in de woonkamer is er ruimte voor styling, twee wanden die een echte eye-catcher zullen zijn!

Basis interieuradvies | Appartement | Hoorn

Dit advies heb ik mogen geven aan een klant die een appartement heeft gekocht dat op dit moment word gebouwd. Echter word er al van de bewoners verwacht dat ze de keuken en badkamer uitkiezen. Daarom is mijn hulp ingeroepen voor het maken van een interieuradvies. Uit het intake gesprek kwamen een aantal eisen duidelijk naar voren zoals kleurgebruik, voorkeur voor materiaal en het toepassen van prints. Er word gezocht naar een interieur dat rust uitstraalt, harmonieus is maar waar toch ook contrast aanwezig is. Dit heb ik gedaan door het gebruik van een beperkt aantal kleuren, deze kunnen in allerlei vormen worden toegepast. Dit geld ook voor het gebruik van materialen, hier ligt de mogelijkheid het geheel nét een beetje meer te geven. Door middel van het plan dat hier nu ligt kan de keuze voor de keuken en badkamer worden gemaakt. Uiteindelijk zodra het appartement word opgeleverd kan dit plan worden gebruikt bij de verdere uitvoering voor het beoogde resultaat.

Basis interieuradvies | Familiehuis | Zeewolde

Dit jonge stel heeft mijn hulp ingeroepen voor de inrichting van hun eerste huis. Uit ons eerste gesprek kwam duidelijk naar voren dat het interieur warmte moest uitstralen, harmonieus moest zijn en niet standaard. Dit stel had een goede voorbereiding getroffen. Ik kon mij laten inspireren door moodboards die ze beide hadden gemaakt. Voor het eindresultaat ben ik aan de slag gegaan met de woorden Warmte, Durf en Natuur. Gekozen voor een kleurenpalet met groenen en blauwen die we veel terug zullen gaan zien. Dit alles krijgt pit door te werken met gedurfdere tinten zoals donker rood, oker en donker oranje. Door een mooie mix van kleuren, materialen en de juiste keuze van meubelen zal deze woning de balans krijgen waar de bewoners naar opzoek zijn!