Tarieven

&

informatie

Advies op locatie.png
Advies op locatie
€ 50.00 p/u

Ken je dat, je barst van de inspiratie, ideeën, opties en keuzes maar hoe dan verder? Wat pas ik wel toe en wat pas ik niet toe in mijn interieur? Hoe creëer ik de juiste sfeer, verhouding en balans? Hiervoor is advies op locatie dé oplossing! Samen aan de slag om te komen tot de kern, je ideeën een plaats te geven, de juiste keuzes te maken en oplossingen te vinden voor de struikelblokken waar je op dat moment tegenaan loopt. Zo creëren we uiteindelijk een huis waar je je thuis voelt!

Kleur advies.png
Kleurenplan
€ 100.00

Kleur kiezen, ervoor zorgen dat het bij elkaar past en balans uitstraalt. Voor veel mensen levert dit veel stress en vragen op. Doormiddel van een kleurenplan maken we dit inzichtelijk. Aan de hand van de aangegeven wensen stel ik een kleurenkaart samen. Hierop staat een palet dat dient als basis, kleuren die gebruikt kunnen worden in details, meubels, materialen en accessoires. Door deze kaart als leidraad te gebruiken creëer je een interieur dat uiteindelijk een eenheid vormt en harmonie uitstraalt!

Materiaal advies.png
Materiaal advies
€ 200.00

Met materialen bedoel ik bijvoorbeeld vloeren, behangen, (gordijn)stoffen en raamdecoratie. Hierin is de keuze reuze maar wat pas ik nu toe in mijn interieur? En als ik voor het ene kies, welke keuze maak ik dan voor het andere? Aan de hand van meegebrachte stalen kunnen we gericht de juiste keuzes maken. Zo creëren we een basis waaruit er verder gewerkt kan worden om van jouw huis een thuis te maken!

 
 
 
Sfeercollage.png
Sfeercollage
€ 175.00

Een interieur straalt een sfeer uit, het geeft een gevoel mee. Dit is persoons gebonden, iedereen is anders dus iedereen zijn ‘thuis’ ook. Aan de hand van jullie woonwensen stel ik een sfeerbeeld samen. Hiermee kan doelgericht het hele interieur worden opgebouwd. Ook zitten hierin een aantal concrete ideeën die toe te passen zijn in jouw interieur. Je kunt doelgericht gaan kiezen aan de hand van het sfeerbeeld. Deze dient als leidraad, past het bij het sfeerbeeld dan past het ook in jouw interieur. Op deze manier bouw je aan een interieur dat in balans is en helemaal bij jou gevoel van ‘thuis’ past!

Indelingsplan.png
Indelingsplan
€ 125.00

De juiste indeling is cruciaal in een interieur. Maar dit is ook lastig. Wat zijn precies mijn woonwensen? En wat is een logische indeling en hoe benut ik de ruimte optimaal? Aan de hand van een plattegrond op schaal komen we tot de kern. Zo maken we eenvoudig inzichtelijk wat er in de ruimte gebeurd als het een word toegepast of het andere. Zo komen we uiteindelijk tot de beste oplossing voor jouw interieur!

Meubeladvies.png
Meubel advies
€ 175.00

In de wereld van meubels is er zo veel te koop dat het soms lastig is om door de bomen het bos nog te zien. Want hoe zorg ik ervoor dat alles in balans is? En dat de materialen, kleuren en groottes bij elkaar passen? Door middel van een meubel advies maak ik dit aan de hand van een collage inzichtelijk. Deze collage is afgestemd op jullie woon- & meubel wensen. Zo creëren we een kloppend geheel waarbij ook de woning geheel tot zijn recht komt!

 
 
 
Lichtplan.png
Verlichtingsplan
€ 150.00

De juiste verlichting maakt een interieur compleet. Maar waar pas je welk type verlichting toe? En waar leg je de accenten op? Hiervoor is een lichtplan een goede aanpak om dit inzichtelijk te maken. Aan de hand van een schetsplattegrond geef ik de lichtpunten aan en voeg daar ook het type verlichting aan toe. Zo komt jouw interieur helemaal tot zijn recht!

Offerte op maat.png
Offerte op maat

Ieder interieur en iedere persoon heeft een andere wens, aanpak en benadering. Komt u hier, tussen de gegeven opties nu niet uit? Heeft u specifieke wensen waarbij u mijn hulp kunt gebruiken? Neem gerust contact met mij op, dan maak ik aan de hand van uw wensen een persoonlijke offerte!

Wenskaart ontwerp.png
Wenskaart ontwerp
Prijs op aanvraag

Een persoonlijk wenskaart ontwerp, hoe leuk is dat? Of het nu gaat om een geboorte, trouwerij of verhuisbericht, alles is mogelijk. Groots maakt een ontwerp dat perfect bij jou/jullie past!

 
 

Groots Wonen maakt deel uit van de Kleine Ondernemers Regeling en is vrijgesteld van het berekenen van BTW.

Wij zijn gevestigd in Venhuizen, buiten een straal van 8 km word er een km vergoeding (€ 0,19) in rekening gebracht.